Love Island stopt met slechte grappen in de voice-over

Love Island presentatoren

Love Island is dagelijks te zien op RTL 5 maar Nederlanders weten het nog niet massaal te vinden. Dat verklaart misschien waarom de zender nu al aan de formule sleutelt, terwijl de eilandbewoners pas net hun tandenborstels bij de gootsteen hebben gelegd!

RTL 5 stopt per direct met flauwe grappen in de voice-overs, bevestigde het aan RTL Boulevard. De weinige kijkers van Love Island klommen in de social media over hoe irritant ze de “goedkope humor” van de verstelstem vonden.

Twee vervelende voice-overs

Of vertelstemmen moeten we zeggen want België wordt ook vertegenwoordigd, door de komediant Jeroen Verdick. De tweede voice-over is van veteraan Rinie van den Elzen, wiens sarcastische stemgeluid we natuurlijk kennen van Joling & Gordon over de vloer en de Barbie-reeks.

Amai! Belg moet Nederlandser praten

Love Island is het ‘brave broertje’ van Temptation Island, dus wij snappen wel dat die ‘Lachen om Homevideo’s voice-over’ daar niet zo goed bij werkt. Beide mannen mogen aanblijven als voorleespapa’s, maar maken voortaan minder platvloerse grappen. Jeroen Verdick moet daarbij ook zijn Vlaamse taalgebruik inteugelen en meer ‘standaard-Nederlands’ gebruiken. Miljaar!

Of het Love Island redt is afwachten want de eerste kijkcijfers zijn om te janken. Je kan het elke dag om 20:30 uur kijken op RTL 5.