Golddigger? Rogier vertelt hoeveel geld hij heeft

Frank en Rogier

Televisieduo Frank en Rogier ligt in scheiding, en over en weer wordt er met heel wat modder gesmeten. De oudere Frank wordt gezien als de stabiele factor van het duo, en daardoor leeft het beeld dat Rogier een soort ‘golddigger’ is. Daar klopt niets van, vindt Rogier, die op Instagram vertelt hoe… ontzettend veel geld hij heeft.

Op Instagram deelt Rogier een post, waarin hij uitgebreid vertelt dat hij er warmpjes bij zit. “Op de eerste plaats is er natuurlijk het contract met RTL waar Rogier nog de vruchten van plukt. (…) Naast dit contract heeft Rogier nog een eigen woning in Den Haag. In dezelfde straat staat een woning te koop voor 1,9 miljoen euro!”

Maar er is meer! “Vervolgens is Rogier ook nog eigenaar van een winkelpandje die hij verhuurt als lunchroom. Hij kocht het pand voor 240.000 euro, en inmiddels zal de waarde flink gestegen zijn. (…) Het is duidelijk: niemand hoeft op financieel gebied medelijden te hebben met Rogier Smit.”

Kijktips? Luister Bankplakkers!

In een Instagram-story haalt Rogier nóg eens uit naar zijn critici. “Never judge a book by its cover… Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel… dus als de ECHTE WAARHEID boven water komt hoop ik dat jullie…?”

Rogier: weg met de haters!

Wát Rogier precies hoopt is niet helemaal duidelijk, maar het is waarschijnlijk niet erg positief voor zijn criticasters! Normaal gesproken is het niet erg chic om over geld te praten, maar door alle negatieve aandacht voelt Rogier zich hier blijkbaar toe gedwongen.

Frank en Rogier...?

Het conflict tussen Frank en Rogier begon in de herfst van 2020. Het duo vertelde dat het vaker knetterde (en ook weer goed kwam), maar de liefdesbreuk lijkt nu toch definitief te zijn. Frank en Rogier lijken nog wel van plan om door te gaan met hun gezamenlijke programma Frank en Rogier Checken In.