Patricia Paay sneert naar Rogier (van Frank): 'Hij kan roem niet aan'

Door Redactie
Frank en Rogier, opmerkingen Patricia Paay

Het lijkt al een poosje stil te zijn rond het kibbelende koppel Frank & Rogier, maar niets blijkt minder waar. Als Albert Verlinde bij Shownieuws het zogezegd nieuwe stulpje van Rogier laat zien, klinkt er een diepe zucht bij 'gast' Patricia Paay.

De TV-diva vermoedt dat de roem vooral Rogier naar het hoofd is gestegen, zo laat ze weten bij Shownieuws.

Verkeerde boodschap

"Ik vind het zo jammer. Ze gingen zo lekker en dan zie je toch wel dat mensen die niet zo lang over hun carrière hebben gedaan, dit gewoon niet aankunnen", reageert Patricia Paay met een zucht op het nieuwsitem van Albert Verlinde. "Rogier heeft dat gewoon niet goed begrepen." Dyantha Brooks wil weten of dat dan ligt aan het feit dat ze zo snel bekend zijn geworden. "Ja, maar ik denk dat Frank daar niet zo'n last van heeft. Maar Rogier begon vervelend te doen en dat is jammer, want het was hartstikke leuk", aldus Patricia. 

Superguide Podcast: Bankplakkers

Olie op het vuur

Met 'vervelend doen' wijst Patries vooral op de hele rel die zo'n drie maanden geleden rondom dit olijke tv-duo ontstond. De twee belandden namelijk niet in 'zomaar' een huwelijkscrisis, maar vonden het tegelijkertijd nodig om het hele Nederlandse publiek hierbij te betrekken. Zo gooiden ze allerlei privé-details van elkaar naar buiten in Privé en dat was volgens Frank allemaal 'omdat Rogier naast zijn schoenen is gaan lopen en zich daarmee zeker niet geliefd maakt bij de mensen om hen heen.'

Nieuwe tv-klus 

Zo'n drie maanden later lijkt het erop dat de twee nog altijd niet hun 'happy end' hebben gekregen als liefdeskoppel, maar dat we ons geen zorgen hoeven te maken over hun tv-optredens. Volgens de laatste berichten zouden ze namelijk 'ja' hebben gezegd op een nieuwe tv-klus. Het hoe of wat moet later bekend worden gemaakt, maar we houden het angstvallig in de gaten!