Rogier Smit plaatst bijzondere foto met Frank: 'We said yes!'

Door Redactie
Frank & Rogier, kerstdagen 2020

Rogier Smit heeft de geruchtenstroom rond zijn huwelijk met Frank weer eens flink aangewakkerd. De realityster plaatste namelijk vanmiddag een bijzondere foto van hem en Frank met de cryptische tekst "We said yes". 'Yes' op een hereniging? 

Nou, volgens Frank is daar nog zeker geen sprake van. Het zou namelijk puur gaan om een kerstwens, zo laat de realityster weten aan het AD. "Nee zeg, daar is te veel voor gebeurd", vertelt hij. "Kerst vier ik dit jaar met familie en vrienden." 

Liefdesperikelen

Nu moeten we altijd een beetje een slag om de arm houden als het om berichtgeving rondom dit koppel gaat, want het ene moment lijken ze een breuk te bevestigen om het nog geen uur later weer flink te ontkrachten. Maar zoals het er nu naar uitziet, lijken de twee de feestdagen solo door te brengen. "Eigenlijk verandert er voor mij dus niks", vertelt Frank. "Behalve dan dat Rogier er niet bij is. Maar dat is wel zo rustig."

Beste kerstwensen

Hij wenst zijn (voormalig) partner wel het allerbeste. "Ik hoop dat hij het ook leuk heeft, maar daar heb ik nog niet naar geïnformeerd. Hij heeft zijn eigen methoden om het gezellig te hebben, dus daar ga ik wel van uit." Wat Frank precies bedoelt met 'methodes' is dan weer niet helemaal duidelijk.

Nieuwe RTL-show

Wat het ook is, blijkbaar kunnen de twee wel weer door één deur om te praten over hun plannen voor RTL. "Vergeten en vergeven is belangrijker", reageert Frank cryptisch. "We zijn het over een aantal dingen wat meer eens, dus dat kost veel tijd. Want ik ben niet meer zo makkelijk, vroeger was ik makkelijker." Of ze het eens zijn met nog een nieuwe show (en wanneer die dan verschijnt), blijft toch nog vaag. Volgens RTL is het contract nog altijd ongewijzigd. Dat wordt dus vast en zeker nog vervolgd!