Peter van der Vorst

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter van der Vorst

RTL-baas over Frank en Rogier: 'jongens, hou op'

|
|

Laatste update:

RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst heeft gereageerd op de ruzie tussen het echtpaar Frank en Rogier, dat hij niet eens zo heel lang geleden binnenhaalde als grote nieuwe RTL-aanwinst. Soms denkt Peter: 'jongens, hou op!'

Hiermee doelt hij op het feit dat de twee interieurstylisten al best lang rollebollend over straat gaan. Een tijdje terug begon het allemaal met een interview van Frank in de Privé (over Rogiers vermeende uit de hand gelopen gedrag) en later schoot Rogier weer in de verdediging. Daar zit een RTL-baas natuurlijk niet op te wachten: twee sterren die elkaar publiekelijk in de haren vliegen!

Geloofwaardigheid

Inmiddels is de toekomst van hun RTL-contract nog altijd niet 100% zeker. Gaan de geliefden er nog uitkomen? "We hebben de afspraak dat ze programma's met elkaar maken", zei Peter gisteren in De Perstribune op NPO Radio 1. "Maar dan hoop je wel dat ze als duo geloofwaardig blijven."

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

'Jongens, hou op'

Oftewel: de ruzie moet dus wel 'oprecht' opgelost worden, willen Frank en Rogier nog geloofwaardig uit de hoek komen in toekomstige programma's. Peter heeft de heren inmiddels al gesproken. "Jongens, ga vooral met elkaar in gesprek in plaats van met de buitenwereld", adviseerde hij hen. "Hopelijk komen jullie hier samen uit." De relatiecrisis, het moddergooien en de media-sensatie; het lijkt Peter soms ook zijn neus uit te komen als we 'm zo horen. "Natuurlijk denk ik soms: jongens, hou op. Los het samen op. En dat doen ze ook. Maar het is nu even lastig. Frank zit in Frankrijk en Rogier zit hier nog en binnenkort gaan ze elkaar weer ontmoeten."

Lees verder