Frank en Rogier: ‘Het komt zeker goed!’

Frank & Rogier Checken In
© RTL/Michel Snater

De relatiebreuk tussen Frank en Rogier is aan de orde van de dag! De laatste tijd zitten de twee interieurhelden in een relatiecrisis, en halen ze bijna elke dag wel naar elkaar uit. In Rooijakkers over de Vloer legden de twee weer contact met elkaar.

Art Rooijakkers bezocht Frank en Rogier in hun huis in Den Haag toen alles nog (min of meer) okee was tussen de twee. Hoewel: Rogier was wel erg dominant aanwezig! Als hij Art niet complimenteerde met zijn bilpartij, praatte hij heel hard door iedereen heen. Frank kwam nauwelijks aan bod, en áls hij wat zei werd hij midden in een zin tegengesproken door zijn echtgenoot.

Sommige kijkers vroegen zich zelfs af of Rogier niet aan de geestverruimende middelen had gezeten. Kort na de opnames kregen Frank en Rogier knetterende ruzie, en gooiden de twee kruiwagens met modder over elkaar heen!

Frank en Rogiers ‘Ver-Zoom-poging'

Rooijakkers nodigde Rogier uit om over de breuk te praten én met Rogier te videobellen. Rogier: “Er is heel veel gebeurd, het is heftig en emotioneel geweest, maar elk huisje heeft zijn kruisje.” Frank zat inmiddels in Frankrijk: vanwege de ruzie met Rogier, maar ook omdat er gewoon gewerkt moest worden in Saint-Tropez. Volgens Rogier gaat Frank vaker naar Frankrijk “om het huis winterklaar te maken."

Sommige kijkers vroegen zich zelfs af of Rogier niet aan de geestverruimende middelen had gezeten. Kort na de opnames kregen Frank en Rogier knetterende ruzie, en gooiden de twee kruiwagens met modder over elkaar heen!

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Rooijakkers vroeg Rogier of de twee ooit nog samen konden komen na de ruzie, maar daar was Rogier absoluut niet van gediend! “Dit gaan we niet gebruiken, hier doe ik niet aan mee. Het komt absoluut goed, maar we zullen wel goed moeten praten.”

Soms knalt het

Gelukkig was Frank net achter zijn laptop gaan zitten, en kon het trio nog even met elkaar praten. Hij stelde alle fans meteen gerust: “De ophef is jammer, maar wij zijn gewoon een normaal stel. Soms knalt het een keertje, dat is nu gebeurd.”

Volgens Frank is het niet de eerste keer dat Rogier en hij voor vuurwerk zorgen. “We zijn eerder zo hard geclasht, maar dan nemen we afstand en dan komt het goed. We zijn 20 jaar samen, dus dan moet je elkaar soms ook een beetje ruimte geven. Samen TV maken blijven we sowieso doen!” Rogier viel Frank tot slot bij: “Het gaat zeker goed komen: we hebben wat roddels gehad maar we houden van elkaar.” Frank en Rogier namen zich voor om “privé aan een oplossing te werken.”

Hoewel de twee dus weer met elkaar praten, en met name Frank het allemaal niet zo zwaar inziet, verschenen er ná het Zoom-gesprek weer een paar gepeperde uitspraken van Rogier in De Telegraaf. De situatie is een beetje verwarrend, maar Frank meldt dat de uitspraken van zijn echtgenoot gedaan zijn vóór de twee met Art spraken.

We hopen dat Frank en Rogier er met z’n tweeën uit komen! Frank en Rogier Checken In willen we niet kwijt!