Boze Frank neemt afstand van Rogier: 'zware relatiecrisis'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boze Frank neemt afstand van Rogier: 'zware relatiecrisis'

Boze Frank neemt afstand van Rogier: 'zware relatiecrisis'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wat krijgen we nu? Is het nu echt menens tussen de altijd kibbelende tv-sterren Frank en Rogier? Ze geven allebei toe dat hun relatie momenteel in zwaar weer verkeert en Frank heeft Rogier zelfs in Nederland 'achtergelaten' terwijl hij nu in Frankrijk zit.

De twee - waarvan we weten dat ze absoluut geen blad voor de mond nemen - gooien allerlei privé-details over elkaar naar buiten in, hoe kan het ook anders, Privé. Het (nog) getrouwde stel zegt dat de onderlinge ergernissen zó zijn opgelopen, "dat het einde van hun huwelijk, en daarmee hun tv-succes, nabij lijkt", aldus Privé. De belangrijkste reden, volgens Frank: "Rogier is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen".

Frank versus Rogier

Frank - die al negentien jaar een setje vormt met Rogier - zegt dat zijn partner zich anders is gaan gedragen in hun nieuwe RTL-programma Frank & Rogier Checken In. "Rogiers houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen!" Maar, dat is nog niet alles. Oh, zeker niet. "Ik heb de afgelopen weken veel reacties op zijn gedrag op tv gehad. Er is mij meerdere malen gezegd dat ik niet zo over me heen moet laten lopen. De regisseur van ons programma heeft op zeker moment de opnamen zelfs stilgelegd om met Rogier over zijn houding te praten. Ook zij vond dat hij moest inbinden."

Helemaal uit de hand gelopen

Als je je relatiecrisis zo publiekelijk 'uitvecht' in een blad, is de situatie natuurlijk helemaal uit de hand gelopen. We vermoeden dat zelfs hun gebruikelijke goedmaakseks deze crisis niet kan bedwingen. Rogier is "als een wesp gestoken" wanneer hij hoort hoe Frank over hem praat. Ook deelt hij allerlei details over hun woning in Frankrijk, waar Frank nu naartoe is 'gevlucht'. Privé: "Rogier deelt daarin zelfs sms-berichten, bankafschriften en foto’s van het huis in de buurt van Saint-Tropez. Een huis dat in zo’n erbarmelijke staat zou verkeren dat de familie Flodder zich er, volgens hem, voor zou schamen..."

En nu?

Tja, wat een ellende allemaal! Frank gaat nog even verder. "Het succes heeft hem veranderd. Ik heb de indruk dat hij niet meer zonder kan." En ook: "Als het programma stopt, is hij brodeloos. Financieel is hij afhankelijk van mij. Ik ben altijd dezelfde gebleven, Rogier niet. Hij loopt nu met de neus in de wind, en naast zijn schoenen." Rogiers reactie blijft op de Privé-site een beetje vaag. Hij komt in het blad zelf waarschijnlijk wel aan het woord. Wel is hij "woedend", verklapt Privé alvast, en: "Franks verhaal heeft ook een andere kant, maar ik ben er nog niet aan toe om alles te vertellen. Dat zal ik later doen, in een boek!" Nou, dit wordt - dat kan haast niet anders - ongetwijfeld vervolgd...

Lees verder