Verbaasde Frank en Rogier halen uit naar Paleis-opvolgers

Veronica Superguide logo
Verbaasde Frank en Rogier halen uit naar Paleis-opvolgers

Verbaasde Frank en Rogier halen uit naar Paleis-opvolgers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Interieurstylisten Frank Jansen en Rogier Smit kunnen hun opvolgers bij Paleis voor een Prikkie, Brian en Peer, niet uitstaan. Vooral Frank steekt zijn mening niet bepaald onder de tweedehands stoelen of banken!

Eerder deze week confronteerde Eva Jinek de heren in haar talkshow. Wat ze van Brian en Peer vonden? Frank drukte zich toen al niet al te subtiel uit terwijl een zichtbaar ongemakkelijke Rogier vooral van onderwerp wilde veranderen. In weekblad Story gooien de kringloopwinkel-verslaafden er nog een schepje bovenop!

'Dat kan toch niet...'

Frank en Rogier keerden deze week weer terug op tv. In Frank en Rogier Checken In (RTL 4) geven ze vervallen B&B's een opfrisbeurt. Ze mochten Paleis voor een Prikkie niet meenemen toen ze SBS6 verlieten voor RTL en dus moest John de Mol op zoek naar opvolgers. Opvolgers die het volgens Frank écht niet in de vingers hebben. "Men vond het te gespeeld", hoorde hij in de reacties op hun eerste uitzending. Maar wat vindt Frank zélf? Hij is best wel verbaasd. "Ze hebben allerlei uitspraken letterlijk van mij en Rogier overgenomen. Dat kan toch niet... Zij zijn heel andere mensen. Dat is prima, maar blijf dan ook jezelf."

Verbaasde Frank en Rogier halen uit naar Paleis-opvolgers

In tranen

Tijdens de eerste uitzending van Brian en Peer belde de bedenkster van Paleis Frank en Rogier op. Die was not amused en werd er zelfs emotioneel van. "Zij zat te huilen aan de telefoon. Ze vond het verschrikkelijk wat er met het programma is gebeurd. Het was totaal niet zoals zij het had bedacht." Oef... Rogier houdt zijn mening nog even voor zichzelf. Toch laat hij stiekem al wel doorschemeren dat hij het ook een aanfluiting vindt. "Laat ik netjes zijn en zeggen dat ik geen commentaar heb. Dat zegt genoeg, lijkt me." Wat een toestand!

Brian en Peer

Het nieuwe Paleis voor een Prikkie-duo Brian en Peer maakte vorige week hun grote debuut op SBS6. Veel kijkers vonden dat één grote teleurstelling en toen walste Angela de Jong er ook nog even overheen met een vernietigende stukkie. De opvolgers kregen in korte tijd dus erg veel shit over zich heen en de heren hebben daar vooralsnog niet op gereageerd. "Iedereen die geklaagd heeft en ons mist: kijk naar Frank en Rogier Checken in", adviseert Frank tot slot. "Wij zijn niets veranderd."

Lees verder