Rogier in Jinek

Veronica Superguide logo
Rogier in Jinek

Ongemakkelijk: Eva Jinek confronteert Frank en Rogier met opvolgers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Interieurstylisten Frank en Rogier mochten gisteren bij Eva Jinek vertellen over hun nieuwe RTL 4-programma Frank en Rogier Checken In. Supergezellig natuurlijk. De sfeer sloeg alleen een beetje om toen Eva het wilde hebben over hun opvolgers bij Paleis voor een Prikkie...

Vooral Rogier - die eerder nog vrij mild was over het nieuwe Paleis-koppel - had er echt geen zin in. "Next question", probeerde hij meerdere keren, maar Eva liet dit hete hangijzer natuurlijk niet zomaar uit haar handen glippen. Voor wie het even heeft gemist: Frank en Rogier verlieten SBS6 en zitten nu bij RTL. Stylisten Brian en Peer namen hun oude programma Paleis voor een Prikkie over.

Wat is er?

Brian en Peer kwamen volgens veel kijkers vorige week niet al te best uit de startblokken en toen kwam Angela de Jong er nog even overheen met een vernietigende stukkie. Het oordeel van Frank en Rogier? Nou, Rogier wilde dus niets zeggen bij Jinek, maar Frank ging toch overstag. "Ik ben gewoon heel eerlijk", begint Frank, en dan weet je eigenlijk al dat er een sneer komt. En ja hoor: die kwam er! "Ik vond het verschrikkelijk." Oef...

Ongemakkelijk: Eva Jinek confronteert Frank en Rogier met opvolgers

Waardige opvolgers?

"Daar kan ik niks aan doen", verontschuldigt Frank zich. Maar waarom vond 'ie het allemaal zo tenenkrommend slecht? "Het mooie wat wij met Paleis voor een Prikkie deden was het opwaarderen van die mensen, voor die mensen iets doen..." En dat miste Frank bij Brian en Peer. "Dat was ik helemaal kwijt!" Vervolgens begint Rogier opeens te babbelen over missende kaasstengels (?) bij Eva aan tafel. "Jij zoekt een ander onderwerp? Je wil het er niet over hebben?", probeert Eva nog, maar Rogier zegt er echt niets over. Behalve dan dat hij in karma gelooft. Hmmm, oké dan.

In Frank en Rogier Checken In geven de heren vervallen B&B's een make-over! Vanavond is de eerste aflevering om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder