Peer en Biran, Paleis voor een Prikkie

Veronica Superguide logo
Peer en Biran, Paleis voor een Prikkie

Kijkers missen Frank en Rogier in Paleis voor een prikkie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren begon het nieuwe seizoen Paleis voor een prikkie, de successhow van SBS6. Presentatoren Frank en Rogier keerden niet terug, want zij maken op 1 september hun debuut bij RTL met Frank en Rogier checken in. De nieuwe presentatoren Brian en Peer vielen op z’n zachts gezegd niet in de smaak bij het publiek.

Slechte aflevering van De TV Kantine

Er kwam een hoop kritiek op het programma zonder Frank en Rogier. In de show helpen Brian en Peer mensen die het financieel niet breed hebben met het omtoveren van hun huis tot een droomwoning.

Fans vinden dat het nieuwe presentatiekoppel het oude duo te veel probeert te imiteren. “Gevoel dat in naar een slechte aflevering van de TVkantine zit te kijken”, luidt een tweet.

Niet hetzelfde

Ondanks alle kritiek, ontvingen Peer en Brian ook een aantal positieve reacties. “Oke, ze zijn niet Fran en Rogier.. Maar deze 2 vind ik ook erg leuk!”

Minder kijkers

Paleis voor een Prikkie trok woensdagavond 484.000 kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. In vergelijking met vorig seizoen; Frank en Rogier haalden gemiddeld ruim de 700.000 kijkers.

Paleis voor een prikkie is elke woensdag te zien om 21:30 op SBS6.

Lees verder