Frank en Rogier: ‘Goedmaakseks is beste seks’

Frank en Rogier Bed en Breakfast

Het gekibbel en geruzie tussen Frank en Rogier uit Steenrijk, Straatarm en Paleis Voor een Prikkie is níet gespeeld. In een interview met Veronica Magazine meldt het duo dat deze spanning hun relatie alleen maar spannend houdt!

Frank Jansen en Rogier Smit spreken in Veronica Magazine over hun nieuwe show op RTL4: Frank en Rogier Checken in, waarin ze noodlijdende bed and breakfasts voor weinig geld uit de rats helpen. Al vroeg in het verhaal blijkt Frank behoorlijk pissig te zijn op zijn partner, omdat hij altijd te laat komt, en niet veel later ontdekken we nog véél meer over hun relatie.

Het voortdurende gekibbel tussen de twee interieurspecialisten is géén pose, verre van! Franks ouders kibbelden al zo lang als hij zich kon herinneren, en volgens hem was geruzie “de leidraad in zijn leven.” Dat komt Frank prima uit, want zoals hij zelf zegt: “Goedmaakseks is de beste seks!”

Frank en Rogier: ‘Goedmaakseks is beste seks’

Verder lees je in Veronica Magazine een interview met Fidan Ekiz en Renze Klamer, die in het gat stappen dat De Wereld Draait Door dit jaar achterliet, met De Vooravond.

Veronica Magazine

Rolf Wouters vertelt waarom hij plotseling van de televisie verdween, en waar hij de afgelopen jaren heeft uitgehangen. Wouters keert binnenkort terug op de tv met het programma Split Screen.

Tot slot spraken we met Teun Kuilboer over de heftige nieuwe dramaserie Commando’s. Volgens Kuilboer gingen de schokkende scènes in Commando’s zelfs de acteurs niet in de koude kleren zitten. “Ik kan me een scène herinneren waarin iets heel vervelends gebeurt, waardoor wij allemaal geraakt waren. Dat zie je in de scène terug omdat je echte emotie ziet bij ons. Nadat er ‘cut’ werd geroepen is er ook echt wel een traan gelaten.”