Frank en Rogier

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank en Rogier

Frank en Rogier reageren op nieuw Paleis voor een Prikkie-duo

|
|

Laatste update:

Recent kondigde SBS6 het nieuwe Paleis voor een Prikkie-duo aan! En het kon natuurlijk niet lang duren voordat de uitgesproken interieurstylisten Frank en Rogier, die de show niet mochten meenemen naar RTL 4, hun opvolgers even fijntjes beoordelen.

Nou, het valt reuze mee hoor! De twee zijn net als ons gewoon reuze benieuwd naar hun opvolgers, Brian en Peer. Althans: dat geldt voor Rogier, die aan Story verklapt dat hij de twee nog niet kent.

Rogier over Brian en Peer

"Ik ken ze eerlijk gezegd niet, dus het wordt voor mij net zo’n verrassing als voor iedereen", zo begint de flamboyante presentator. Hij houdt het netjes. "Wie mij een beetje kent, weet dat ik iedereen het beste gun. Altijd. Die mannen kunnen er natuurlijk ook niets aan doen dat wij het programma niet mochten meenemen. Ik wens ze succes."

Frank & Rogier Checken In

Zoals Rogier al even aanstipte: hij en Frank verkasten naar de concurrent, RTL 4, en mochten het format van Paleis voor een Prikkie niet meenemen. Dat zit de heren nog steeds dwars. "Je mag best weten dat ik een stevig traantje heb gelaten", vertrouwt hij Story toe. "Het programma paste mij als een oude bontmantel. Het is gewoon echt óns programma. Het is alsof wij het kind hebben leren lopen, dat nu met andere mensen verdergaat." Uiteraard heeft hij wel zin in hun nieuwe uitdaging bij RTL. Daar presenteren ze binnenkort Frank & Rogier Checken In. Hierin geven ze vervallen B&B's een flinke opfrisser!

Frank & Rogier Checken In is vanaf dinsdag 1 september om 20.30 uur te zien bij RTL4. Het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie is vanaf woensdag 26 augustus te zien op SBS6.

Lees verder