Frank en Rogier

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank en Rogier

Nieuw programma Frank en Rogier binnenkort van start op RTL4

|
|

Laatste update:

Hoera! Frank en Rogier zijn uit quarantaine en keren binnenkort terug op tv! Na Paleis voor een Prikkie waarin huizen werden opgeknapt, schiet het epische duo in Frank & Rogier Checken In noodlijdende B&B’s te hulp.

Frank en Rogier verhuizen naar RTL4

Frank en Rogier hebben afscheid genomen van Paleis voor een Prikkie… In hun nieuwe RTL4-programma Frank & Rogier Checken In gaan ze namelijk niet huizen, maar bed & breakfasts opknappen! De B&B’s in kwestie kampen bijvoorbeeld met slechte reviews of financiële tegenspoed. Aan Frank en Rogier de taak om de handen uit de mouwen te steken en in ieder geval de inrichting op te knappen. Ze pakken dat uiteraard weer op eigenzinnige en indrukwekkende manier aan, met tweedehands spullen die ze online en in kringloopwinkels vinden.

Frank & Rogier Checken In: make-overs voor B&B's 

In gesprek met RTL Boulevard vertellen de heren over Frank & Rogier Checken In: "Mensen helpen met hun interieur en vooral goed voor mensen doen die het minder hebben en natuurlijk advies geven over service en gastvrijheid zit in ons DNA. Het is dan ook een droom die werkelijkheid wordt om mensen gelukkig te maken met een make-over voor hun B&B’s, en zo heel Nederland te mogen zien!"

Frank & Rogier Checken In is vanaf dinsdag 1 september om 20.30 uur te zien bij RTL4. Paleis voor een Prikkie blijft bij SBS6. Frank en Rogier weten wel wie zij graag zouden zien als vervangers: Martien Meiland en zijn dochter Maxime! SBS6 heeft er echter voor gekozen om met onbekende presentatoren aan de slag te gaan. 

Lees verder