Frank en Rogier Checken in!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank en Rogier Checken in!

Nieuw avontuur voor Frank en Rogier!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De aimabele interieurexperts Frank en Rogier krijgen een nieuwe show! Het flamboyante duo probeert kleine hotels uit het slop te trekken in Frank En Rogier Checken In.

Na het succes van Paleis Voor Een Prikkie, waarin het duo mensen met een kleine beurs hielp om hun huis opnieuw in te richten, verkasten Frank en Rogier naar RTL4. De show Paleis Voor Een Prikkie bleef echter achter bij SBS6 (waarvoor de zender nieuwe presentatoren zoekt).

In RTL Boulevard vertelde het duo iets meer over de nieuwe show, die in september op televisie verschijnt. ‘Als bed & breakfasts slechte reviews krijgen merken ze dat meteen in hun inkomen. Mensen die het niet zo goed hebben willen we helpen. We hebben al een tijdje niets gedaan en dat is eigenlijk helemaal niets voor ons!’

Frank en Rogier

In de nieuwe show bezoeken Frank en Rogier dus noodlijdende hotelletjes, in binnen- én buitenland. Met een beperkt budget proberen ze om in elk geval de uitstraling van de hotels nieuwe elan te geven. In feite lijkt de show dus erg veel op hun hit Paleis Voor Een Prikkie, en dat is eigenlijk prima nieuws: dat doet het duo ook met verve!

Afgelopen weekend waren Frank en Rogier trouwens te gast in Dit Was Het Nieuws. Het duo verdeelde de kijkers enorm! Hun gebrek aan nieuwskennis deed sommigen de haren uit het hoofd trekken, terwijl anderen enorm om de interieurspecialisten moesten lachen.

En hoe komt de deftige Frank eigenlijk aan zo veel geld?

De precieze datum van Frank En Rogier Checken In is nog niet bekend, maar de show verschijnt dus ergens in september op RTL4.

Lees verder