Dit Was het Nieuws

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit Was het Nieuws

TV-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het komische duo Frank en Rogier is te gast in Dit Was het Nieuws en Ronnie Flex geeft een exclusief kijkje in zijn leven in de 3Doc: De Vlucht van Ronnie. Dit zijn de 3 leukste programma's van vanavond!

Dit Was het Nieuws

21:35 – 22:25 uur op NPO 1, satirisch nieuwsprogramma

Na maar liefst 38 (!) seizoenen en een uitstapje naar de commerciële concurrent staat Dit Was het Nieuws nog altijd als een huis. En ook in dit nieuwe seizoen leggen Harm Edens, Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal het nieuws van de week onder een satirische loep. Ze krijgen daar vanavond hulp bij van Kringloopfanatiekelingen Frank en Rogier.

Ordeal by Innocence

21:00 – 22:05 uur op BBC First, dramaserie

Wanneer Rachel Argyll, een steenrijke filantroop, vermoord wordt gevonden door de dienstmeid, lijkt de zaak door de vondst van een vingerafdruk opgelost te zijn: adoptiezoon Jack is de dader. Hij wordt opgesloten, waar hij niet veel later overlijdt. Case closed, zou je denken. Nou, niet dus. Anderhalf jaar later duikt er een getuige op met een alibi voor Jack. Zin in nog meer drama? Bekijk hier de 10 beste dramaseries op Netflix!

3Doc: De Vlucht van Ronnie

22:05 – 23:05 uur op NPO 3, documentaire

2019 was een bewogen jaar voor Ronnie Flex. Hij won de Popprijs en speelde alle festivals plat, maar worstelde ook met het vaderschap, depressies, werd niet gevraagd als coach voor The Voice én hij had een drank- en drugsprobleem. Deze documentaire geeft een bijzonder kijkje in het leven van de rapper. Gaat alles goed komen?

TV-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

Lees verder