Rogier Smit en Frank Jansen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rogier Smit en Frank Jansen

Huh? Frank en Rogier willen Martien als opvolger?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Nou, wat goéééd! Het lijkt erop dat er geen kwaad bloed meer zit tussen ex-Paleis voor een Prikkie-sterren Frank en Rogier en Martien Meiland.

Hoezo dan? Welnu: Frank Jansen en Rogier Smit, het illustere interieur-duo, denken dat Martien en zijn dochter Maxime Meiland prima opvolgers zouden zijn voor hun oude programma Paleis voor een Prikkie. Maar... ze hadden toch zo'n hekel aan Martien?

Oud zeer

Vorig jaar ontstond toch wel een kleine fittie tussen de drie heren. Martien liet weten 'totaal geen fan' te zijn van het duo. Hij 'voelde door de beeldbuis' dat hun karakters 'niet zouden matchen', waarna het interieur-stel gepikeerd reageerde. Ze zijn juist fan! Later sloeg de sfeer opnieuw om toen Frank uithaalde naar Martien door hem een 'typetje' te noemen. "Het is een trucje en daar kun je niet eindeloos mee doorgaan", sneerde hij toen.

Paleis voor een Prikkie

De heren stapten over naar RTL, waar ze de komende drie jaar exclusief programma's gaan maken. Paleis voor een Prikkie blijft bij SBS6 en moet dus op zoek naar vervanging. "Ik zou het ontzettend leuk vinden als Martien Meiland en zijn dochter Maxime het van ons overnemen. Martien heeft tenslotte een interieurwinkel gehad en hij is altijd zo leuk aan het kibbelen met zijn dochter, dat is grappig voor de kijkers", laat Rogier weten aan weekblad Story. Nou - komt het toch nog allemaal goed!

Lees verder