Frank en Rogier, coronavirus

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank en Rogier, coronavirus

Rogier maakt zich grote zorgen om Frank: 'Wij nemen geen risico'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Frank en Rogier hadden door hun overstap van Talpa naar RTL zoveel plannen voor het nieuwe jaar, maar het coronavirus gooit ook bij hen roet in het eten. En dat niet alleen: Rogier maakt zich momenteel ernstige zorgen om zijn partner.

Frank (74) behoort namelijk net als Patricia Paay (en tal van anderen) niet alleen vanwege zijn leeftijd tot de risicogroep. "Er komt even niemand in de buurt", vertelt een aangeslagen Rogier aan Story. "Frank is natuurlijk wat ouder, maar hij heeft ook al een paar jaar hartklachten. Wij nemen geen enkel risico, ik moet er niet aan denken dat hij ziek wordt."

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Grote impact

Van een vriend hebben ze te horen gekregen wat het virus namelijk met een mens kan doen. "We kregen een goede vriend van ons aan de lijn, die normaal gesproken nooit het achterste van zijn tong laat zien. Nu was hij wel heel geëmotioneerd." De man werkt namelijk in het Radbound ziekenhuis in Nijmegen. "Hij vertelde ons: 'Niemand heeft het erover, maar hier is het ook al mis'. Hij heeft daar de meest verschrikkelijke dingen gezien." We snappen dat het normaal gesproken olijke duo zich dan nog grotere zorgen maakt. Hopelijk waait het virus voor iedereen snel over en kunnen we snel genieten van hun nieuwe RTL-programma

Lees verder