Grote zorgen om gezondheid Patricia Paay!

Door Redactie
Patricia Paay, zorgen, coronavirus

Weekblad Party heeft zijn zorgen geuit over de gezondheid van Patricia Paay. De voormalig zangeres en tv-diva moet namelijk niet alleen vanwege haar leeftijd, maar ook vanwege haar hartklachten, oppassen dat ze het coronavirus niet krijgt.

Het weekblad sprak met Patricia, die zich momenteel in de zwaargetroffen provincie Noord-Brabant bevindt. "Om te beginnen probeer ik zoveel mogelijk binnen te blijven en er zo min mogelijk aan te denken." Dat is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. “Wat werk betreft is het natuurlijk vervelend. Ik had heel veel werk staan, maar alle klussen zijn nu uitgesteld.” 

Thuisisolatie

Zij en haar man Robbert doen er dan ook alles aan om te voorkomen dat ze besmet raken. "We doen ons uiterste best om het coronavirus buiten de deur te houden", legt de tv-diva uit. Al jaren eet Patricia, die zelf onlangs nog commentaar had op Lil' Kleine, genoeg groentes en fruit om haar immuunsysteem te bevorderen, dus ze hoopt dat dat zijn vruchten afwerpt. We hopen op het beste! Wie weet heeft ze nog wel wat aan de tips van Arie Boomsma om fit te blijven