Patricia Paay heeft het helemaal gehad met 'ondankbare' Lil’ Kleine

Patricia Paay

De veelbesproken rapper en The Voice of Holland-coach Lil' Kleine krijgt een flinke veeg uit de pan van opperdiva Patricia Paay. Ze vindt hem niet dankbaar genoeg en is niet gediend van zijn "grote mond".

Dat vertelt La Paay in de nieuwe Beau Monde. De interviewer vraagt aan 'Patries' of ze nog wat tips heeft voor jonge artiesten. Nou, dat heeft ze wel hoor! "Iedereen roept: je moet jezelf blijven. Maar dat lukt niet als heel Nederland je kont kust. Neem zo’n Lil’ Kleine. Met geld smijten en champagne spuiten. Grote mond", zo somt ze genadeloos hard op.

Patricia Paay heeft het helemaal gehad met 'ondankbare' Lil’ Kleine

Niet denken dat je beter bent!

Volgens het tv-icoon moet Jorik Scholten (zoals Lil' Kleine echt heet) al helemaal niet denken dat hij boven anderen staat. Ook vindt ze hem niet dankbaar genoeg. "Je mag van je heldenstatus genieten, maar moet niet denken dat je beter bent dan anderen. En je er al helemaal niet naar gaan gedragen. Blijf dankbaar."

Lil' Kleine onder vuur

Zowat het hele land had de afgelopen weken tijdens The Voice of Holland wel een mening over Lil' Kleine en zijn skills als coach. Zeker na het beruchte gevecht met collega-coach Anouk, dat schijnbaar ook echt handtastelijk had kunnen worden. Oef. Het is overigens nog niet bekend óf Kleine volgend seizoen überhaupt terugkeert - RTL moet nog beslissen over de eventuele coachwissel, maar dat doet de zender elke seizoen. Hoe dan ook: Jorik neemt nog even de tijd om na te denken over zijn Voice-toekomst.