Lil’ Kleine geeft monsterbedrag uit tijdens dagje shoppen!

Door Robin Heerkens
Lil Kleine in The Voice of Holland op RTL 4

Voel jij soms een rib uit je lijf gaan na een dagje shoppen? Nou, we pakken er even een bonnetje van rapper en Voice-coach Lil' Kleine bij: dan valt jouw shopping spree nog reuze mee!

Want wanneer Jorik Scholten - zoals Lil' Kleine echt heet - een dagje gaat winkelen, neemt hij geen genoegen met tweedehandswinkels of sales. De rapper heeft laatst in één winkel een monsterbedrag moeten aftikken, zo deelt hij op Instagram. Houd je vast...

Lil' Kleine gaat winkelen

Kleine ging deze week naar de Louis Vuitton-winkel en kocht meteen de halve voorraad leeg. Of is alles daar zo duur? Waarschijnlijk dat tweede. Op het bonnetje dat 'ie met ons deelt, waar hij overigens 'Auw' bij schreef, zien we dingen als een T-shirt van 420 euro en een trui à 835 euro staan. Onderaan de streep moet Lil' Kleine een slordige... 9.955 euro betalen! Mogen wij ook een keer met je winkelen? Please?!

Lil’ Kleine geeft monsterbedrag uit tijdens dagje shoppen!

The Voice

Vanavond zit Jorik weer op zijn rode stoel tijdens de tweede liveshow van The Voice of Holland. Vorige week mochten zijn talenten nog aantreden, maar nu is het de beurt aan de overgebleven acts uit de teams van Ali B en Waylon. Lees hier het volledige liveshow-schema.

The Voice of Holland is vanavond om 20:30 te zien op RTL 4.