Anouk en Lil' Kleine in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk en Lil' Kleine in The Voice of Holland

Vanavond alleen talenten Anouk en Lil’ Kleine in The Voice

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

RTL 4 start vanavond met de spectaculaire liveshows van The Voice of Holland. Ja, zoals elk jaar, horen we je denken, maar toch heeft de zender iets nieuws bedacht! Zo komen vanavond alleen Team Anouk en Team Lil' Kleine in actie.

Ja, dat lees je goed; Anouk en Lil' Kleine in één studio! RTL beloofde dat het gewoon weer kan, ook al hadden ze eerder nog knallende ruzie.

Opzet

De talenten van Team Ali B en Team Waylon komen volgende week aan de beurt. Het schema met de nieuwe opzet, die ten opzichte van vorig seizoen veranderde, ziet er als volgt uit: 

Liveshow 1 (vanavond)

Team Anouk: C.J., Sanne en Sophia

Team Lil' Kleine: April, Danilo en Kes

Liveshow 2 (14 februari)

Team Ali B: Ayoub, Daphne en Fatima

Team Waylon: Emma, Robin en Stef

Afvallers

The Voice is een keiharde afvalrace dus vanavond vallen er al twee kandidaten af. Anouk en Lil' Kleine mogen allebei één van hun talenten meenemen naar volgende week. Daarnaast mogen wij ook meestemmen: de 'publieksstem' stuurt één kandidaat naar de halve finale op 21 februari. En dus... valt er in de uitzending van elk team één act weg. Volgende week is dit precies hetzelfde, maar dan met de talenten uit Team Ali en Team Waylon. Snap je?

Dit zijn alle talenten die nog meedoen

Halve Finale en Finale

De halve finale van 21 februari belooft ook nogal spectaculair te worden hoor! Dan krijgen we namelijk 'cross-battles' te zien. Wie tegen elkaar moeten zingen wordt door een loting bepaald. Als we het goed begrijpen, moeten de talenten wel tegen iemand van een ander team strijden. Het zou in theorie dus kunnen dat één coach bijvoorbeeld géén talent overhoudt voor de finale terwijl een andere coach met twee talenten de eindstrijd aangaat. In de halve finale vliegen maar liefst vier zangers naar huis want de finale wordt nog altijd gespeeld met vier acts. 

Lees verder