Lil’ Kleine vertelt over zijn toekomst als coach bij The Voice of Holland

Door Alie Sierkstra
Lil Kleine in The Voice of Holland op RTL 4

Nu het einde van dit seizoen van The Voice of Holland in zicht is, heeft Lil’ Kleine besloten om wat meer te vertellen over zijn toekomst als coach. "Ik zou het zeker leuk vinden, maar of ik het zou willen? Daar moet ik nog even over nadenken…"

De toekomst van Lil' Kleine bij The Voice

Wat hebben we genoten van alle ophef rondom The Voice of Holland. De ruzie tussen Anouk en Lil’ Kleine hield (en houdt!) de gemoederen op zijn zachtst gezegd behoorlijk bezig! Het was daarom ook geen wonder dat er druk gespeculeerd werd over de toekomst van Lil’ Kleine bij The Voice. Zeker toen duidelijk werd dat er verschillende BN’ers staan te springen om plaats te nemen in de jury... De rapper hield zich lange tijd stil, maar besluit vandaag toch een klein beetje meer duidelijkheid te geven over zijn toekomst bij het programma.

Keert Lil' Kleine terug in The Voice of Holland?

Zoals jullie weten, is aanstaande vrijdag de grote finale van The Voice of Holland. Lil’ Kleine heeft geen talenten meer over, maar dat betekent niet dat hij niet met plezier terugkijkt op het avontuur. In onderstaand interview met RTL Boulevard noemt hij zijn tijd als coach “leerzaam en tof”. Vervolgens wordt hem gevraagd of hij volgend jaar terugkeert in The Voice: "Ik zou het zeker leuk vinden, maar of ik het zou willen? Daar moet ik nog even over nadenken…"

Hopelijk volgt zijn definitieve antwoord na de finale van The Voice of Holland. Die laatste uitzending zie je komende vrijdag op RTL4.