'Frank en Rogier hakken knoop door: scheiding als paar, niet als tv-duo'

Door Redactie
Rogier Smit en Frank Jansen

Update: Frank ontkent de scheiding in alle toonaarden en dreigt zelfs met juridische stappen. Hij noemt het 'reinste lariekoek' en beweert de Telegraaf-journalist in spe al twee maanden niet gesproken te hebben. Daar denkt de journalist zelf anders over. Dat wordt dus een heus 'welles nietes'-spelletje.

Ondanks alle lijmpogingen en tegenstrijdige berichten lijkt het nu toch echt over en uit tussen Frank en Rogier. De 74-jarige Frank laat dat weten in een openhartig interview met de Telegraaf... of toch niet?

Het originele artikel

Na een behoorlijke strijd in de media en daarna absolute stilte zou het Frank zijn geweest die definitief de knoop heeft doorgehakt. Althans, als we de Telegraaf dit keer wel mogen geloven. 

Naar hoofd gestegen

"Lange tijd was ik blind van liefde", zou de 74-jarige realityster aan de Telegraaf-journalist hebben verteld. "Ik zag niet hoe Rogier mij behandelde en hoe hij, ook op televisie, tegen mij tekeerging. Veel te laat ben ik gaan inzien dat het succes van onze programma's hem naar het hoofd is gestegen." En dat maakte - volgens de realityster - dat hij niets anders kon dan de keuze maken om te gaan scheiden. "Ik ben tot de conclusie gekomen dat ons huwelijk niet meer te redden is."

Donderdag 3 december: de virtuele Superguide pubquiz!

Geen zorgen maken

Toch hoeven alle fans van hun programma Frank en Rogier checken in nu niet in zak en as te zitten: de realitysterren staan namelijk nog twee jaar onder contract bij RTL en daar willen ze zich wel aan houden. "Bij RTL hoeft men zich geen zorgen te maken. Rogier en ik hebben allebei de intentie om onze contractuele verplichtingen na te komen. Maar we mogen daar niets over zeggen." Het is alleen de vraag of de zender wél door wil gaan met hen, maar dat gaan we zien. Deze 'soapserie' zal namelijk vast en zeker nog een staartje krijgen in de toekomst.