Frank van 'Frank en Rogier' ontkent definitieve breuk

Door Redactie
Frank & Rogier, ruzie

Na alle sneren en snauwen van de afgelopen weken berichtte De Telegraaf vanmorgen dat het definitief uit was tussen Frank en Rogier. Toch blijkt dat niet waar, zo maakt Frank duidelijk.

Vrienden van Frank zouden tegen de Privé hebben gezegd dat de realityster er helemaal klaar mee is. "Frank is er wel achter dat het totaal geen zin heeft om met hem verder te gaan." Toch blijkt de vork anders in de steel te zitten, want die 'bronnen' weten blijkbaar meer dan Frank zelf! 

Stappen zetten

De realityster, die momenteel weer in Nederland is, ontkent de geruchten over een mogelijke relatiebreuk daarom ook glashard tegenover RTL Boulevard. "Frank zegt juist dat ze er samen weer hard aan werken om zowel hun relatie als tv-werk voort te kunnen zetten. Ze praten wel weer samen, maar er moeten nog flinke stappen worden gezet", aldus Luuk Ikkink bij RTL Boulevard die collega Aran Bade met Frank liet praten. Samenwonen lijkt voor nu nog een 'ver-van-het-bedshow', maar alles op zijn tijd.

Donderdag 29 oktober: de virtuele Superguide pubquiz!

Sneer van Peter R. de Vries

Dat de twee realitysterren flink wat stappen te zetten hebben, is inmiddels algemeen bekend. De afgelopen weken leek hun ruzie bijna wel een mediahype te worden. Het ene bericht was nog niet eens de deur uit of de volgende ontwikkeling was alweer te lezen. Voor Peter R. de Vries ging het allemaal net wat te rap. "Waar ik niets van begrijp is dat twee mensen die een relatie met elkaar hebben dat op zo’n manier uitvechten in de roddelbladen. Interviews geven, bankafschriften doorgeven aan de media, elkaar afbranden; ik begrijp er niets van.” Nou, we geven hem niet altijd gelijk, maar in dit geval wel! 

Het is dus nog maar de vraag hoe het afloopt, maar zeker is dat er nog geen punt achter hun relatie is gezet! Daar zal Peter van der Vorst maar wat blij mee zijn.