Peter R. de Vries in RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter R. de Vries in RTL Boulevard

Peter R. De Vries verbijsterd over ruzie Frank en Rogier

|
|

Laatste update:

In Nederland spreken we pas van een crisis als Peter R. De Vries er een mening over heeft! Slecht nieuws voor het duo Frank en Rogier, want Peter heeft geen goed woord over voor het kibbelende echtpaar.

Lang zweeg De Vries over zijn RTL-collega’s, maar in RTL Boulevard kwam hij er niet onderuit. De Vries leek vooral verbijsterd door de meedogenloze manier waarop de twee geliefden elkaar besmeuren. En plein public!

“Het kwam al een paar keer voorbij terwijl ik daar in de stoel zat, en toen heb ik mijn mond maar gehouden. Waar ik niets van begrijp is dat twee mensen die een relatie met elkaar hebben dat op zo’n manier uitvechten in de roddelbladen. Interviews geven, bankafschriften doorgeven aan de media, elkaar afbranden; ik begrijp er niets van.”

Frank en Roger Vechten elkaar de Tent uit!

Aran Bade wist nog te melden dat Frank van plan is om een LAT-relatie met Rogier te onderhouden, maar dat de twee even niet moeten denken aan samenwonen. In Rooijakkers Over de Vloer sprak Art Rooijakkers deze week met Rogier en Frank, in een vrij ongemakkelijke uitzending.

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Rogier heeft inmiddels een mediastop uitgeroepen (om de schade te beperken), en Frank keert binnenkort terug naar Nederland vanuit zijn zomerhuis in Saint-Tropez.

Duidelijk is dat de twee lovers/kemphanen sowieso op televisie willen blijven. Omdat ze samen een contract hebben móét het eigenlijk wel goedkomen tussen de twee, anders is het exit Frank en Rogier Checken In en gaan de geplande programma’s ook niet meer door. Gelukkig is er altijd nog... Boxing Influencers!

Lees verder