Frank laat zich uit over scheiding: 'Rogier krijgt niets'

Door Redactie
Frank en Rogier, scheiding

Na een huwelijk van zeventien jaar is er vorig jaar toch echt een einde gekomen aan het liefdesgeluk van Frank en Rogier. Het tv-duo hield hier lange tijd (wijselijk) hun mond over, maar nu komen er toch steeds meer details naar buiten... 

Een week geleden was Frank al behoorlijk openhartig over hoe de liefdesbreuk precies ontstond, maar deze week gaat hij nog een stapje verder: hij heeft het in Weekblad Weekend namelijk zelfs over de scheiding en de financiële gevolgen hiervan! 

"Ik ben toch niet gek?"

De twee bleken namelijk niet getrouwd in gemeenschap van goederen en dat kwam vooral Rogier duur te staan. "Je denkt toch niet dat ik gek ben?", reageert de 74-jarige Frank deze week in het weekblad op het nieuws. "Alleen, Rogier wist dat niet. Hij had er nooit naar gevraagd en is enorm geschrokken toen hij navraag bij de notaris ging doen hoe de situatie ervoor stond."

Bepaalde afspraken

Rogier probeerde zijn voormalig geliefde dan ook uit te leggen dat dit voor hem heel normaal is. "Ik zei: 'Ja jongen, bij jou in de familie is dat niet zo geregeld, maar bij ons in de familie trouwen we niet in gemeenschap van goederen.' Wij trouwen met onze eigen spullen." Ook op een extraatje in de vorm van partneralimentatie hoeft Rogier niet te wachten, zo laat Frank weten. "Waarom zou ik, hij verdient toch zijn eigen geld?"

Bankplakkers: dé podcast over films en series!

Toekomstplannen

Het is daarom vooral voor de portemonnee Rogier te hopen dat RTL gewoon doorgaat met hun show. Als het aan beide interieurstylisten ligt, zeggen ze 'ja' op het vervolg van hun tv-hit Frank en Rogier Checken In, maar de vraag is of de zender daar na al dat mediageweld ook zo over denkt. Vandaar dat ze momenteel testen of de tv-performance van Frank en Rogier nog wel 'geloofwaardig' is voor het publiek. Als we er meer over horen, krijg je dat uiteraard ook te weten!