• Nieuws

Gemist: Amy van OG3NE geeft wereldshow voor haar moeder

Amy van OG3NE gaf in Dance Dance Dance alles voor haar overleden moeder

Terwijl iedereen gisteren naar de bonte stoet artiesten in The Masked Singer keek, gaf Amy van OG3NE de dansvoorstelling van haar leven, in Dance Dance Dance! Veel kijkers hielden het niet droog.

Dat de zusjes van OG3NE het de laatste jaren niet makkelijk hadden is bekend. De moeder van de meiden overleed in 2017, nadat ze lange tijd gestreden had tegen een ernstige ziekte. Amy droeg haar danssolo van gisteravond op aan haar moeder, wat de dans nóg emotioneler maakte.

Zo’n persoonlijke dans is natuurlijk enorm inspannend, en de ontlading was na afloop dan ook groot!

De jury was - hoe kan het ook anders - lovend over Amy’s inzet en beloonde OG3NE gisteravond met de maximale score. Op Twitter meldden veel kijkers dat ze thuis op de bank mee zaten te grienen.

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Amy, Lisa en Shelley veroverden daarmee een plek in de finale van volgende week, daarin strijden ze tegen Vinchenzo en Nochtli. Ondanks hun maximale inzet vielen Danny de Munk en zijn dochter helaas af.

Op Instagram bedankte Danny alle fans, kijkers en medewerkers van de show!

Dance Dance Dance en The Masked Singer

Hoewel er dit seizoen prachtig gedanst wordt, is Dance Dance Dance het slachtoffer geworden van het populaire The Masked Singer. Het is begrijpelijk, want deze show met vermomde artiesten is enorm leuk, maar de dansers verdienen eigenlijk beter. Dance Dance Dance trok ongeveer 550.000 mensen op de vrijdagavond, en The Masked Singer 1,8 miljoen!

Voor de zangers was dat een enorm mooie score, en die werd veroorzaakt doordat er gisteren maar liefst vier BN’ers werden ontmaskerd in de halve finale.

Volgende week is de finale van The Masked Singer én die van Dance Dance Dance. Het wordt een heet avondje! De hele uitzending van Dance Dance Dance kun je terugzien op KIJK.