Zieke moeder O'G3NE toch aanwezig in Kiev

Veronica Superguide logo
Zieke moeder O'G3NE toch aanwezig in Kiev

Zieke moeder O'G3NE toch aanwezig in Kiev

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De moeder van drie zangeressen van O'G3NE is toch naar Kiev gekomen om haar dochters persoonlijk aan te moedigen in de finale van het Eurovisiesongfestival. Haar bezoek is een grote verrassing voor Lisa, Amy en Shelley.

Zingende zussen

Vanavond komt O'G3NE uit voor Nederland op het Eurovisiesongfestival. Daar hoopt het drietal hoge ogen te gooien met het nummer Light and Shadows, een ode aan hun ongeneeslijk zieke moeder Isolde. Vanwege haar gezondheidsproblemen zou Isolde aanvankelijk niet meereizen naar Kiev, maar de zingende zussen kregen goed nieuws!

Herenigd

Via Twitter liet O'G3NE weten dat de hele familie herenigd is in Kiev: “We kunnen het niet geloven! Onze lieve, maar zieke moeder is hier om ons aan te moedigen bij de finale het Eurovisiesongfestival. We zullen ervoor zorgen dat je trots op ons kunt zijn, mamma!”

O'G3NE is tijdens de finale als zesde aan de beurt om Europa ervan te overtuigen dat ze het beste lied hebben van het Eurovisiesongfestival. De concurrentie is niet mals: Nederland moet het opnemen tegen niet minder dan 26 andere landen die hun beste nummers zullen laten horen!

De finale van het Eurovisiesongfestival is vanaf 21.00 te zien op NPO 1.

Lees verder