Gemist: O’G3NE dolblij met verrassing Gouden Plaat

Door Redactie
Gemist: O’G3NE dolblij met verrassing Gouden Plaat

Gisteravond was O’G3NE te gast bij RTL Late Night. Humberto Tan had daar een hele bijzondere verrassing in petto voor de zingende zussen.

Ontroerend

De zangeressen van O’G3NE werden vrijdagavond door Humberto Tan in RTL Late Night verrast met een gouden plaat. De zussen Lisa, Amy en Shelley kregen het eremetaal voor hun debuutalbum We Got This. “Weet je wat zo mooi is? Dit is allemaal eigen werk, geen covers of zo”, zei Shelley. Net als haar zussen was ze totaal verrast door de gouden plaat. "Dit is zo’n waardering voor wat je doet, echt geweldig.” Na het ontvangen van de gouden platen zong O’G3NE een ontroerende akoestische versie van hun hit ‘Lights & Shadows’. Met dat nummer vertegenwoordigde het trio Nederland dit jaar op het Eurovisiesongfestival.

Openhartig

Lisa, Amy en Shelley waren in de talkshow ook openhartig over de ziekte van hun moeder Isolde. Zij stopte onlangs met de behandeling tegen botkanker. Ze vertelden aan Humberto hoeveel steun en troost ze halen uit hun zangcarrière in deze moeilijke periode: “Het fijne is dat we, naast de ernstige die er gebeuren, die mooie kant hebben. Ik zou niet weten wat ik zou moeten zonder die fantastische optredens en de geweldige dingen die we meemaken. Daar geniet je dan extra veel van”, aldus Lisa.