‘Frank en Rogier niet meer terug op televisie’

Frank Jansen en Rogier Smit

Frank en Rogier, de bekende interieurexperts uit Paleis voor een Prikkie en Frank en Rogier Checken in, keren niet meer terug op de tv. De Telegraaf meldt dat RTL het geruzie tussen de twee helemaal zat is en niet meer met ze wil werken.

Volgens De Telegraaf is de top van RTL helemaal klaar met Rogier Smit en Frank Jansen. Het duo was enorm succesvol met Paleis voor een Prikkie op SBS6, maar ze mochten dit programma niet meenemen naar hun nieuwe zender. Frank en Rogier Checken in was wat minder succesvol, maar het grootste probleem was de epische ruzie en vechtscheiding van het stel.

Moeder aller ruzies tussen Frank en Rogier

Het gerommel begon toen kijkers opmerkten dat Rogier en Frank wel érg veel kibbelden in de show Frank en Rogier Checken in. In een interview meldde Frank dat Rogier slecht omging met de roem en dat de opnames van het programma nogal turbulent verliepen. Het ging zelfs zó ver dat het stel een tijdje uit elkaar ging om af te koelen.

Rogier sloeg terug door te eggen dat Frank eigenlijk helemaal niet zo rijk is als iedereen dacht, en toen was de rel pas écht begonnen. RTL4 greep in en Frank en Rogier leken in elk geval op professioneel vlak samen verder te gaan.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Frank en Rogier checken uit?

Het duo kreeg een spreekverbod opgelegd en iedereen rekende erop dat Frank en Rogier uiteindelijk wel weer samen in een programma zouden verschijnen. Als de geruchten kloppen, dan is het een pijnlijke situatie voor Frank en Rogier, wiens huwelijk in puin ligt, én RTL4 dat de portemonnee trok het duo voor drie jaar vast te leggen. RTL heeft overigens niet bevestigd dat het beroemde duo uit elkaar ligt.

De Telegraaf heeft Frank om commentaar gevraagd, maar hij wil niet inhoudelijk op de kwestie ingaan. “Wordt er gezegd dat er geen nieuwe series van Rogier en mij komen? Ik weet het niet. Eén ding staat vast en dat is dat de kijker nog niet van me af is.”