Frank Jansen en Rogier Smit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Jansen en Rogier Smit

RTL grijpt in: Frank en Rogier krijgen spreekverbod opgelegd

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De relatiebreuk tussen Frank en Rogier wordt al maanden breed uitgemeten in de showbizzkaternen. En niet zelden zijn het de stylisten zelf die via de media olie op het vuur gooien. Maar daar lijkt RTL nu een eind aan gemaakt te hebben. Volgens Frank en Rogier mogen zij van programmadirecteur Peter van der Vorst hun relatieperikelen namelijk niet langer bespreken in de media.

Bezorgd telefoontje

Ironisch genoeg deed Frank Jansen deze opmerkelijke onthulling in een interview met De Telegraaf. “Van Peter van der Vorst, onze tv-directeur, moeten we onze mond houden en ik heb beloofd dat ook te doen”, vertelt hij in de ochtendkrant. Het is trouwens niet de eerste keer dat de programmadirecteur eigenhandig ingrijpt bij het televisieduo. Eerder kreeg Frank een bezorgd telefoontje van Peter van der Vorst nadat de stylisten weer eens de vuile was buiten hingen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De Druiventros

Volgens Frank Jansen en Rogier Smit heeft hun gekibbel echter geen invloed op hun nieuwste programma, genaamd De Druiventros: D'r Op of D'r Onder. “De chemie tussen ons is niet uitgewerkt”, meent Frank. “We zijn volwassen mensen en we zijn bovendien professionals. Onze problemen hebben geen weerslag op ons werk. Meer kan en mag ik er niet over zeggen.”

Lees verder