esther ouwehand pvvd matthijs gaat door

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
esther ouwehand pvvd matthijs gaat door

Esther Ouwehand verbluft Matthijs Gaat Door-kijkers met muzieksmaak

|
|

Laatste update:

Na die spannende finale van Wie is de Mol? was het alweer tijd voor een nieuwe uitzending van Matthijs Gaat Door. Esther Ouwehand en Claudia de Breij waren te gast om te vertellen over muziek waar zij vrolijk van worden. De Partij voor de Dieren-fractievoorzitter bleek een nogal bijzondere muzieksmaak te hebben!

Esther Ouwehand blijkt metalhead

Matthijs van Nieuwkerk nodigde Esther Ouwehand en Claudia de Breij uit om te vertellen over hun favoriete muziek. Waar halen zij energie uit tijdens de lockdown? Claudia bleek niet geheel verrassend een voorliefde te hebben voor Barbra Streisand. Wel verrassend was de muzieksmaak van de Partij voor de Dieren-fractievoorzitter! Esther blijkt namelijk enorm van harde gitaren te houden! Hardrock, metal, het kan Esther niet luid genoeg zijn en dat hadden veel kijkers niet zien aankomen:

Dé podcast over series en films!

Matthijs Gaat Door weet kijkers te raken

Matthijs Gaat Door staat volgens ons bijna wekelijks garant voor mooie tv – wat Angela de Jong ook zegt! Eerder maakte André van Duin bijvoorbeeld grote indruk bij Matthijs. Hij liet de kijkers in tranen achter toen hij samen met Danny Vera zijn ode Voor Altijd aan zijn overleden echtgenoot Martin Elferink bracht. Ook Rob Kemps gaf de kijkers laatst heel wat om over na te praten. De zanger van Snollebollekes schoof een paar weken geleden aan om te praten over zijn liefde voor het Franse chanson.

Matthijs Gaat Door dendert trouwens nog even lekker door! De nieuwe talkshow van de oud-DWDD-presentator zal twee weken langer te zien zijn op NPO1. De laatste aflevering wordt nu uitgezonden op zaterdag 27 maart.

Lees verder