wie is de mol widm finalisten 2021 charlotte renée rocky

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
wie is de mol widm finalisten 2021 charlotte renée rocky

Deze kandidaat was de Mol van Wie is de Mol? (WIDM) 2021

|
|

Laatste update:

De Mol 2021 heeft zichzelf zojuist bekend gemaakt! We vertellen je graag wie dit jaar de saboteur in Wie is de Mol? bleek te zijn. Was het Renée Fokker of toch Rocky Hehakaija? We geven je na een superspannend seizoen eindelijk het verlossende antwoord!

P.S. Het spreekt hopelijk voor zich dat je dit nieuwtje snel weg moet klikken als je de live-finale nog moet kijken. We onthullen hieronder namelijk wie de Mol was tijdens WIDM 2021. SPOILERS, dus!

Dit was de Mol in WIDM 2021

Wie o wie was dit jaar de Mol in WIDM? Was het Renée Fokker of toch Rocky Hehakaija? Tijdens de aangepaste live-finale werden we eindelijk uit ons lijden verlost. Renée bleek dit jaar de grote saboteur! En dat deed ze fantastisch! De pot bleef namelijk steken op een historisch laag bedrag. Alhoewel ‘hulp-Mol’ Charlotte daar natuurlijk ook een flink aandeel in had... Maar goed, waar een Mol is, is natuurlijk ook een winnaar. Aangezien Renée dus de rol van Mol vertolkte, was Rocky de winnaar! 

Dé podcast over series en films!

Reacties op de WIDM-onthulling

We zetten wekelijks alle hints en theorieën over WIDM 2021 op een rijtje. Met de kennis van nu zien we wel hoe Renée de boel week na week wist te bedonderen… En daar waren we niet alleen in! De meeste kijkers hadden in de gaten dat de actrice de Mol wél moest zijn. We zetten wat reacties voor jullie op een rijtje:

Zo pakte Renée het aan

Zoals gebruikelijk ging de onthulling van WIDM gepaard met wat ins en outs over het doen en laten van de Mol. Opvallend is dat Renée handig gebruik heeft gemaakt van haar slechte gehoor én haar warrige karakter. Ook kon ze lekker brutaal zijn, omdat de kandidaten volgens haar vooral met zichzelf bezig waren! Op die manier kon ze hen gemakkelijk overtuigen, ook wanneer ze hen keihard voorloog...

Wij hebben genoten! Hopelijk keert Wie is de Mol? snel terug voor een nieuw seizoen!

Lees verder