Wie is de Mol? finalisten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol? finalisten

WIDM-kijkers verbaasd na exit 'hulp-Mol'

|
|

Laatste update:

Zo, die zagen velen even niet aankomen! Charlotte Nijs kreeg gisteren, tijdens de Wie is de Mol?-finale, een rood scherm. Best veel kijkers zagen hun punten in rook opgaan én bleven een tikkie verbaasd achter...

Sneaky Rik van de Westelaken pakte zijn exit-schermpje er gewoon tijdens de finale bij - dat was ook nog nooit eerder in de WIDM-geschiedenis gebeurd. Charlotte kreeg als eerste finalist haar scherm te zien en dat kleurde direct vuurrood. Weg Charlotte. Renée en Rocky bleven over. Ze verdenken elkaar en één van hen weet nu zeker dat ze de winnares is. Maar eh... moet je daar wel blij mee zijn?

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Lage pot

De pot is niet bepaald een... vetpot. Oké, de opdracht met stellingen op briefjes leverde niet direct geld op. Alle cash die daar verdiend is, komt er bij de onthulling pas bij. Dan nog blijft het een extreem lage geldpot, misschien wel de laagste ooit. 

Charlotte is de beste hulp-Mol ever

Verbaasde kijkers kunnen er met hun hoofd niet bij dat Charlotte in totaal 7.000 euro uit de pot graaide. Mol Rocky óf Renée kreeg dit seizoen enorm veel hulp. Ze zat behind the scenes enorm in haar vuistje te lachen, kunnen we ons zo voorstellen. Want kon ze af en toe lekker achterover leunen? Viel er wel te Mollen met kandidaten als Charlotte in het spel?

De grote onthulling

Komende zaterdag krijgen we dan eindelijk het antwoord op die ene vraag. Wie is de Mol? Kijker die nog punten in de app over hebben, zijn nog steeds wel een beetje verdeeld, al kunnen we een duidelijke hoofdverdachte aanwijzen. Van de - op dit moment - 202.759 verdenkingen, ging 34% naar Rocky. Renée steekt er met kop en schouders bovenuit met 66%.

WIDM-kijkers verbaasd na exit 'hulp-Mol'

Weet je niet op wie je je zuurverdiende punten moet zetten? Check hier onze lijst met ultieme WIDM-hints.

Lees verder