WIDM, Finale 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
WIDM, Finale 2021

Dit is hoe de live-finale van WIDM eruit gaat zien!

|
|

Laatste update:

Met nog maar twee potentiële mollen in het spel kunnen we ons eindelijk gaan klaarmaken voor die grote finale. Aanstaande zaterdag zullen we er achter komen of Rocky of toch Renée ons al die weken heeft bedonderd. Maar die finale loopt wel iets anders dan normaal.

De Mol zal net als zijn collega's Rob en Jeroen niet worden onthaald in een overvol VondelCS in Amsterdam, maar er staat de saboteur van dit jaar wel een klein (digitaal) feestje te wachten. Dit verklapt Rik al in de WIDM-podcast, waar Charlotte ook haar verhaal in deed.

Geen publieke vanwege corona

"Een seizoen is natuurlijk niet af zonder een finale, dus er gaat zeker een finale komen", licht de presentator alvast een tipje van de sluier op. Zoals gebruikelijk zal die finale live plaatsvinden, maar niet meer op de gebruikelijke plek. "We zijn ergens in het land. Publiek is niet welkom. We zijn vanwege corona natuurlijk aan allemaal maatregelen gebonden, maar we gaan een live-finale hebben en die wordt volgens mij superspannend." Nou, we zijn heel benieuwd!

'Anders dan anders'

Het wordt volgens Rik wel "anders dan anders" en daar lijkt AVROTROS zich ook wel bij aan te sluiten. Op social media lezen we namelijk dat Renée en Rocky deze avond digitaal worden bijgestaan via een livestream. En voor wie het leuk vindt: je kunt je opgeven om je Mol digitaal te ondersteunen! 

Kijktips? Luister Bankplakkers! meer

Hints op een rijtje

Rik is er in ieder geval bijna klaar voor. "Ik ben me daar al een klein beetje op aan het voorbereiden. Ik ga ervoor zorgen dat het een mooie afsluiting van het seizoen gaat worden." Nu is natuurlijk de grote vraag: Wie is die Mol? Is het Rocky die €5000 uit de pot haalde en zichzelf (duidelijk) niet aanwees als Mol in een eerdere opdracht of moeten we toch meer wijzen naar Renée? Zij lijkt weinig te horen, droeg een wel heel opvallende 5K-trui en werd overduidelijk wel door Rik aangewezen als de Mol? We gaan het zien aanstaande zaterdag. Lees snel nog even alle hints door om tot een conclusie te komen

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO1.

Lees verder