andre van duin danny vera matthijs gaat door voor altijd liedje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
andre van duin danny vera matthijs gaat door voor altijd liedje

Gemist: André van Duin bij Matthijs Gaat Door laat kijkers in tranen achter

|
|

Laatste update:

We vertelden jullie eerder al over het nieuwe nummer van André van Duin en Danny Vera. Heel Nederland keek reikhalzend uit naar het resultaat van deze bijzondere samenwerking. Gisteravond bij Matthijs Gaat Door was het zover: André en Danny brachten Voor Altijd ten gehore.

André van Duin en Danny Vera

Begin 2020 overleed Martin Elferink, de echtgenoot van André van Duin. Om Martin te eren zingt André een nieuw nummer: Voor Altijd. Bijzonder genoeg ontstond het nummer in samenwerking met Danny Vera! De ode aan Martin was gisteravond te horen in Matthijs Gaat Door. En dat maakte diepe indruk op het publiek! We lichten graag wat reacties voor jullie uit:

Bankplakkers: dé podcast over films en series! meer

André weet Nederland te raken

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat André het Nederlandse tv-publiek weet te raken. Neem deze eerdere uitzending van Matthijs Gaat Door, waarin de Heel Holland Bakt-presentator openhartig vertelde over het verlies van Martin. Daarnaast leerden we eerder deze week bij Jinek dat André een toespraak zal houden tijdens de jaarlijkse Nationale Herdenking op de Dam. Gerdi Verbeet, voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei, wist het tijdens de uitzending mooi te verwoorden: “Mensen houden van hem”. En dat kunnen wij alleen maar beamen!

Matthijs Gaat Door is iedere zaterdag om 21:35 te zien op NPO1.

Lees verder