André van Duin, Lampionnenactie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André van Duin, Lampionnenactie

Nummer André van Duin en Danny Vera krijgt liefdevolle reacties

|
|

Laatste update:

Eerder vandaag werd bekend gemaakt dat André van Duin met een nieuw nummer komt. We kunnen het liedje zaterdag horen in het tv-programma Matthijs Gaat Door. André treedt dan namelijk op, samen met Danny Vera, die de muziek schreef.

"De stem van André van Duin in m’n hoofd"

Begin 2020 overleed Martin Elferink, de echtgenoot van André van Duin. Om Martin te eren komt André met een nieuw nummer: Voor Altijd. Bijzonder genoeg is de muziek voor het liedje geschreven door Danny Vera! De muzikant vertelde vanochtend in Veronica Inside over dat spontane proces: “Ik stond in de gang mijn jas aan te trekken en ik bedacht een melodie en tekst. Ik ben achter m’n gitaar gaan zitten, met een kladblokje, en heb toen het liedje geschreven. En eigenlijk hoorde ik heel de tijd de stem van André van Duin in m’n hoofd.”

André opnieuw in Matthijs Gaat Door

Daarna ging het snel! Danny achterhaalde het e-mailadres van André en kreeg snel een bericht terug: “Hij zei dat hij het mooi vond en er graag wat mee wilde doen. Hij heeft er een ode van gemaakt voor zijn overleden man. Het is echt heel bijzonder als je het hoort. Dit zijn van die momenten in je carrière waar ik echt heel erg trots op ben”, aldus Danny. Zoals gezegd is Voor Altijd (geheel toepasselijk) zaterdagavond te horen in het nieuwe tv-programma van Matthijs van Nieuwkerk. De opbrengsten van Voor Altijd gaan naar KWF Kankerbestrijding.

Bankplakkers: dé podcast over films en series! meer

Hartverwarmende reacties op Voor Altijd

Ondanks dat we het nummer nog niet gehoord hebben, zijn de reacties nu al hartverwarmend! Ook zien we hierin het bewijs dat een trending-status op Twitter gelukkig niet altijd betekent dat er wat ergs aan de hand is! We lichten wat reacties voor jullie uit:

Matthijs Gaat Door is iedere zaterdag om 21:35 te zien op NPO1.

Lees verder