Gemist: Kijkers onder de indruk van André van Duin in Jinek

Door Redactie
Andre van Duin

Gisteren werd bekend dat André van Duin een toespraak zal houden tijdens de jaarlijkse Nationale Herdenking op de Dam. Samen met Gerdi Verbeet, voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei, schoof hij gisteravond aan bij de talkshow van Eva Jinek. Daarbij kreeg de veelzijdige artiest veel lof van Verbeet. “Mensen houden van hem”, lichtte Verbeet de keus toe. En die mooie woorden lieten André van Duin niet onberoerd…

Verbinding

Het optreden in Jinek van André van Duin maakte ook veel indruk op de kijkers. Op Twitter werd de komiek geprezen vanwege zijn talent om mensen te verbinden. “Er wordt unaniem van deze man gehouden. En terecht”, schreef een van de kijkers. Er waren zelfs Twitteraars die ervoor pleitten om Van Duin op de kieslijst te zetten bij de komende Kamerverkiezingen!

Danny Vera

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat André van Duin de kijkers weet te raken tijdens een interview. Vorige maand maakte hij ook al indruk in Matthijs Gaat Door. Van Duin zit trouwens sowieso niet stil. Zo nam hij deze week een gloednieuw nummer op met Danny Vera. Deze zal morgen voor het eerst te horen zijn in de talkshow van Matthijs van Nieuwkerk.

De complete aflevering van Jinek is terug te zien via RTL XL.