Angela de Jong geen fan van Matthijs Gaat Door

Veronica Superguide logo
Angela de Jong geen fan van Matthijs Gaat Door

Angela de Jong geen fan van Matthijs Gaat Door

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Onlangs ging Matthijs Gaat Door van start. Maar Angela de Jong moet bekennen dat zij nog niet onder de indruk is van de nieuwe talkshow van Matthijs van Nieuwkerk. Dat verklapt de tv-recensente in haar nieuwste column voor het AD. “Het probleem is alleen dat ik na drie afleveringen nog steeds niet weet wat ik van Matthijs gaat door vind”, schrijft De Jong.

‘Valt tegen’

Volgens Angela de Jong mist Matthijs Gaat Door urgentie. Ook zijn de rubriekjes niet prikkelend genoeg om haar op de zaterdagavond aan de buis gekluisterd te houden. Kortom, er is volgens de columniste nog een hoop voor verbetering vatbaar. “Plussend en minnend valt Matthijs Gaat Door me tot nu toe een beetje tegen”, concludeert De Jong dan ook in haar column.

De nieuwe Harry Potter-serie!

André van Duin

Toch ziet Angela de Jong ook wel genoeg positieve elementen in de nieuwe talkshow van Matthijs van Nieuwkerk. Zo roemt zij onder meer het veelbesproken interview met André van Duin. De columniste noemt het zelfs ‘een van de intiemste en daardoor mooiste gesprekken die ik ooit met de komiek heb gezien.’ Volgens de Jong is er dus zeker hoop voor Matthijs Gaat Door, ondanks haar eerdere bedenkingen: “Met Matthijs van Nieuwkerk weet je gelukkig: dat kan volgende week zomaar anders zijn.”

Lees verder