Rob Kemps van Snollebollekes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Kemps van Snollebollekes

Gemist: Kijkers smullen van Rob Kemps bij Matthijs Gaat Door

|
|

Laatste update:

2021 is het jaar van Rob Kemps. Na zijn overwinning bij De Slimste Mens, heeft hij nu ook de harten veroverd van de kijkers van Matthijs Gaat Door!

Chansons

Gisteravond was Rob Kemps te gast bij Matthijs Gaat Door. De zanger van Snollebollekes schoof aan om te praten over zijn liefde voor het Franse chanson. En dan ben je bij Matthijs van Nieuwkerk natuurlijk aan het juiste adres! Al snel ontstond er tussen de muziekliefhebbers een geanimeerd gesprek over artiesten als Jaques Brel en Charles Aznavour vol fraaie anekdotes en persoonlijke ontboezemingen… tot groot plezier van de kijkers!

Chemie

De chemie tussen Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps is de heren zelf ook niet ontgaan, want nog in dezelfde uitzending spraken zij af dat ze krachten willen bundelen voor een nieuw televisieprogramma. Hierin zou het duo door Frankrijk reizen op zoek naar de verhalen achter hun favoriete chansonniers. Iets om naar uit te kijken, dus!

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Rijzende ster

Rob Kemps is zoals gezegd een graag geziene gast in Hilversum sinds zijn overwinning bij De Slimste Mens. En die hilarische aftervideo van de finale draagt natuurlijk alleen maar bij aan zijn populariteit. Alleen bij De TV Kantine schijnen ze nog even te moeten wennen aan deze rijzende ster in televisieland…

De complete aflevering van Matthijs Gaat Door is terug te zien via NPO Start.

Lees verder