Rob Kemps en zijn TV Kantine imitatie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Kemps en zijn TV Kantine imitatie

Rob Kemps reageert op 'doodenge' TV Kantine-imitatie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Rob Kemps, frontman van feestact Snollebollekes, won eind vorige maand het gigantisch succesvolle seizoen van tv-quiz De Slimste Mens en hij viel enorm in de smaak. De TV Kantine waagde zich gisteren aan de sympathieke Brabo, maar... kijkers vonden het doodeng. Wat vindt Rob er eigenlijk zelf van?

De bioscopen zijn al véél te lang dicht en er komen natuurlijk veel te weinig nieuwe horrorfilms uit op de streamingdiensten, dus misschien is het ons allemaal een beetje naar het hoofd aan het stijgen. Maar... we waren zeker niet de enigen die bij de TV Kantine-persiflage eerder Jigsaw zagen dan Rob Kemps. Ook kijkers trokken die horrorvergelijking en vonden dat 'Rob' er wel heel erg Pennywise-achtig uitzag. *Bibber*.

Rob Kemps reageert op 'doodenge' TV Kantine-imitatie

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Wat vindt de echte Rob?

Kijkers kregen nogal wat nightmare-fuel voor de kiezen. "Doodeng. Hier ga ik zeker een nachtmerrie van krijgen", klonk het in de twitter-comments. De altijd vrolijke Rob lijkt ons niet het type dat graag de confrontatie opzoekt. "Het is misschien niet mijn knapste versie", zegt hij heel subtiel tegen het AD, dat 'm om een reactie vroeg.

Een grote eer

"Maar kom op", voegt hij er meteen aan toe: "je zit in de TV Kantine!" Rob is juist superblij met de imitatie. "Dat is echt de hoogst haalbare eer." Ook collega-Slimste Mens-finalist Emma Wortelboer kreeg de TV Kantine-behandeling:

Rob Kemps reageert op 'doodenge' TV Kantine-imitatie

De TV Kantine is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder