TV Kantine-kijkers schrikken van 'doodenge' Rob Kemps-imitatie

Door Robin Heerkens
Rob Kemps in de TV Kantine en Jigsaw

De TV Kantine deed gisterenavond een blokje De Slimste Mens en uiteráárd kwam ook de winnaar van dit seizoen, 'Snollebollekes'-frontman Rob Kemps, voorbij. Kijkers vonden de imitatie echter helemaal niet op Rob lijken en zien eerder een killerclown of Jigsaw uit Saw.

Carlo Boszhard en zijn team gaven ons dit seizoen al perfecte imitaties van onder meer Stefano Keizers en het Kopen Zonder Kijken-duo Bob en Roos. Maar niet elke imitatie is spot-on! Hoewel kijkers niet per se kritiek hebben op de intonatie van deze 'Rob', doet vooral de look nogal wat wenkbrauwen fronsen. 

Doodenge imitatie

Menig kijker schoot helemaal in de stress van de ontvreemdende look van deze persiflage. Pennywise, een andere horrorclown of zelfs Jigsaw uit Saw; het lijkt wel een of ander horroricoon, zo klinkt het in de Twitter-reacties. "Doodeng, die persiflage van Rob Kemps." En ook: "Hier ga ik zeker een nachtmerrie van krijgen".

De slechtste film op Netflix ooit is…

De Slimste Kantine

Naast Rob Kemps, namen Carlo, Irene Moors en Elise Schaap (en gastacteurs) ook meer Slimste Mens-bekendheden op de hak! Van 'Joe joe'-Bram Krikke tot operazangeres Francis van Broekhuizen. En in dezelfde aflevering deed alleskunner Carlo ook nog even met gevaar voor eigen leven een MAFS-persiflage!

De TV Kantine is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.