Rob Kemps en Andries Tunru in de finale van De Slimste Mens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Kemps en Andries Tunru in de finale van De Slimste Mens

Rob Kemps en Andries Tunru nemen finale De Slimste Mens op de hak

|
|

Laatste update:

Een nummer van Willeke Alberti werd Andries Tunru gisteravond fataal in de finale van De Slimste Mens. Maar zoals het een goede comedian betaamt, kan de sportieve verliezer de humor er wel van inzien!

Samen Zijn

Gisteravond zagen bijna 3,3 miljoen mensen hoe Rob Kemps de finale won van De Slimste Mens 2021. Andries Tunru had het nakijken: hij struikelde vlak voor de finish toen hem werd gevraagd wat hij wist van Willeke Alberti. De cabaretier gaf drie goede antwoorden, maar dat was niet genoeg om de winst te behalen. De zanger van De Snollebollekes noemde Alberti’s evergreen ‘Samen Zijn’ en versloeg daarmee zijn tegenstander. Gelukkig zijn Kemps en Tunru inmiddels weer de beste maatjes!

Emma Wortelboer

Andries Tunru zette kort na de uitzending een video online waarin hij het nummer covert dat hem uiteindelijk fataal werd in de finale van De Slimste Mens. Een even sportieve als hilarische actie, niet in de laatste plaats omdat de komiek zijn opponent Rob Kemps heeft weten te strikken voor de videoclip. En als je goed oplet, zie je ook nog een gastrolletje voor medefinalist Emma Wortelboer. Wat ons betreft is Andries Tunru dan ook nu al de beste verliezer van het jaar!

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

De finale van De Slimste Mens is terug te kijken via NPO Start.

Lees verder