Philip Freriks en Maarten van Rossem in de Slimste Mens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Philip Freriks en Maarten van Rossem in de Slimste Mens

Dit is de winnaar van De Slimste Mens 2020/2021

|
|

Laatste update:

Zojuist werd de finale van De Slimste Mens uitgezonden. In de spannende uitzending bonden Andries Tunru, Emma Wortelboer en Rob Kemps de strijd aan. We vertellen je wie zich uiteindelijk tot de Slimste Mens van 2020/2021 mocht kronen!

De finale van De Slimste Mens 2020/2021

De finale van De Slimste Mens 2020/2021 werd gespeeld tussen cabaretier Andries Tunru, tv-maakster Emma Wortelboer en Snollebollekes-zanger Rob Kemps. Emma en Rob lieten gisteren hun laatste concurrent, Tijl Beckand, achter zich. Alhoewel Tijl de kijkers enorm wist te vermaken/irriteren bleek hij uiteindelijk dus toch niet de slimste van allemaal. Tijl – die Angela de Jong wist te inspireren tot deze vileine column – werd vanavond vervangen door Andries, die gedurende de zes weken De Slimste Mens het allerbeste had gescoord. Hij werd zeven keer achter elkaar de slimste mens van de dag en was zodoende zeker van een directe plek in de finale.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Dit is de Slimste Mens van dit jaar

Maar wist Andries ook in de finale te overtuigen? Of werden Emma of Rob de Slimste Mens van dit seizoen? We hebben het antwoord voor je!

Rob Kemps is de grote winnaar van De Slimste Mens 2020/2021! Hij mag zich scharen in het rijtje eerdere winnaars, met Astrid Kersseboom, Marieke van de Zilver, Rob Hadders, Peter Hein van Munnigen, Roelof de Vries, Sander Schimmelpenninck, Diederik Smit, Angela de Jong, Klaas Dijkhoff en George van Houts.

Lees verder