Tijl Beckand

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tijl Beckand

De Slimste Mens-kijkers enorm verdeeld over Tijl Beckand

|
|

Laatste update:

Tijl Beckand: you love him or you hate him! De afgelopen uitzendingen van De Slimste Mens zaaide de RTL-presentator, die nog steeds in de race zit, nogal wat verdeeldheid. Ook na de uitzending van gisteren is de verdeeldheid groot: haat én liefde vechten om aandacht!

Chagrijnig, nors, geforceerde 'Lama-achtig' grappig doen; zomaar wat kritiek die kijkers al uitzendingen lang Tijls kant op sturen via Twitter. De presentator van o.a. Het Perfecte Plaatje krijgt tegelijkertijd ook veel liefde van kijkers die vinden dat hij de af en toe 'saaie' kennisquiz flink oppept met zijn humor en sarcasme.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Negativiteit

De comedian, die eerder voor liefdesgeruchten zorgde, "doet ook geen moeite om de vriendelijkheidsprijs te winnen...", sneert een zure twitteraar. En hij is niet alleen. Velen delen die mening. "Betweterig en opdringerig proberen de grappigste te zijn", gaat 'ie verder. Tijl werd geen dagwinnaar - die eer ging naar Rob Kemps. Maar: "Tijl is in ieder geval dé winnaar van het meest irritant en aanstelleriger overkomen vanavond!"

Niet alleen maar haat

Natuurlijk brengen wij ook graag die broodnodige balance terug in the force want zoals gezegd zat zeker niet iedereen zich aan Tijl te eregeren. Dat hij zich ook nog uitsprak tegen het tactische element van het finalespel - net zo lang wachten totdat je met je seconden onder de tegenstander komt en dus eerst mag antwoorden - werkt alleen maar in zijn voordeel!

Het zeer bijzondere De Slimste Mens-seizoen zit momenteel in de finaleweek! Komende vrijdag zullen we weten wie er met de winst vandoor gaat.

Lees verder