Tijl Beckand en Rob Kemps

Veronica Superguide logo
Tijl Beckand en Rob Kemps

Slimste Mens-Rob Kemps neemt het op voor Tijl Beckand na kritiek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Snollebollekes-zanger Rob Kemps wil even iets rechtzetten. De opmerkingen die Tijl Beckand eergisteren zijn kant op slingerde in De Slimste Mens - die voor veel twitter-ergernis zorgden - waren écht grappend bedoeld.

Tijl ligt al dagen onder vuur bij een deel van twitterend Nederland. Die kan hem niet luchten of zien en vindt 'm veel te cynisch, sarcastisch en 'overdreven grappig'. Ook AD-columniste Angela de Jong zit in het anti-Tijl-kamp. Rob Kemps niet. Die neemt het juist voor de bekende Lama op!

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Niet zo bedoeld

Rob kon in de galerij-ronde lukraak landen raden om zo al gokkend veel punten bij elkaar te sprokkelen, waarna Tijl een overduidelijk grappig bedoelde tirade begon. "Graag zou ik hier ook even een lans willen breken voor mijn collega en vriend Tijl Beckand", schrijft Rob op Insta. "Tijl speelt het spel op zijn eigen manier en dat geeft in ieder geval energie aan het programma. Voor mij was de ironie van zijn commentaar direct duidelijk en we hebben er samen goed om gelachen."

'Fijne gesprekken'

Rob en Tijl gaan hartstikke lekker samen en de ergernis die kijkers bij Rob dachten te zien, was er helemaal niet. "Wat goed is om te weten is dat we backstage hele fijne gesprekken hebben gehad over Brel en Bach, samen voetballen hebben gekeken en tevens de wijnvoorraad uit de kleedkamer van Philip Freriks burgemeester gemaakt hebben", grapt hij. Oftewel: eind goed, al goed!

Lees verder