Bob Kopen zonder kijken

Veronica Superguide logo
Bob Kopen zonder kijken

Kopen Zonder Kijken-Bob en Roos duiken op in De TV Kantine

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige week werden we door de makers van De TV Kantine al getrakteerd op persiflages van onze favoriete leden van het koninklijk huis, een mysterieuze 'Tim Hofman' en zagen we hoe de winnaar van De Casting Kantine zijn opwachting maakte. Daar blijft het echter niet bij dit seizoen!

De makers van De TV Kantine kunnen namelijk ook niet om het kijkcijferkanon van RTL heen: Kopen Zonder Kijken. Ja, je leest het goed. Deze week moeten KZK-sterren Roos en Bob er toch echt aan geloven.

Twee druppels water

"Ter bestrijding van Blue Monday alvast een klein voorproefje voor komende donderdag", zo schrijft Carlo's vriend en tevens eindredacteur vande showHerald op zijn Instagram. "Kopen Zonder Kijken met styliste Roos Reedijk en Bob Sikkes." Nou, wij vinden het weer lijken als twee druppels water. Bekijk de eerste foto hieronder!

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Kijkcijferknaller

Van zwangere koppels, visgraatvloeren, jaren '30-woningen, het verzoek van Bob of er niet even een ton of tien bij kan voor de verbouwing tot de altijd spraakmakende stem van Roos. Het afgelopen seizoen van Kopen zonder Kijken was zelfs zo spraakmakend dat kijkers bingokaarten ontwikkelden met de veelvoorkomende clichés. Wij begrijpen direct waarom de makers van De TV Kantine zich wagen aan deze overheerlijke guilty pleasure! 

De TV Kantine zie je iedere donderdag om 20.30 uur bij RTL4.

Lees verder