Tim Hofman-imitatie De TV Kantine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tim Hofman-imitatie De TV Kantine

Wie speelde Tim Hofman in de TV Kantine?

|
|

Laatste update:

Gisteren ging een gloednieuw seizoen van de TV Kantine van start op RTL 4. De zender deed vooraf mysterieus over wie Prinses Amalia speelde, maar kijkers waren vooral benieuwd wie die "geniale" Tim Hofman-imitatie deed!

De seizoenspremière was een soort Royalty-special met het koninklijk huis als hoofdpersonen. Ook RTL Boulevard kreeg weer de TV Kantine-behandeling. Wie we ook voorbij zagen komen: 'Tim Hofman' die geheel in de stijl van zijn YouTube-show #BOOS verhaal ging halen bij pandjesbaas Prins Bernhard, gespeeld door Carlo Boszhard. De vraag die iedereen bezighield: wie deed die "geniale" Tim Hofman-persiflage?

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Wie speelde Tim Hofman?

Nou, we hebben 'm gevonden hoor! Acteur Valentijn Benard deed die spot-on-versie van Tim Hofman! Hij plaatste voor de première al een Insta-Story waarin 'ie het verklapte.

Wie speelde Tim Hofman in de TV Kantine?

Najib Amhalia

Hoewel niet iedereen zijn TV Kantine-versie kan waarderen, zijn er gelukkig genoeg BN'ers die niet zuur reageren. Zo vond Marieke Elsinga dat haar imitator Elise Schaap het gisterenavond "magnifiek" deed. Oh ja, nog een ander mysterie dat we konden oplossen: wie speelde Amalia? Dit hield RTL bewust nog onder de pet, maar uiteindelijk bleek het om een gimmick te gaan. Cabaretier Najib Amhali was voor de verandering Amhalia. Twitter was zoals gewoonlijk enorm verdeeld.

Lees verder