Marieke Elsinga op het Gouden Radio Ring Gala

Veronica Superguide logo
Marieke Elsinga op het Gouden Radio Ring Gala

Marieke Elsinga geschokt door TV Kantine Elise Schaap: ‘ik dacht dat ik mezelf zag’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond start alweer het twaalfde seizoen van De TV Kantine. Een van de ‘slachtoffers’ is Marieke Elsinga, die wordt geïmiteerd door megatalent Elise Schaap. De ster zag al een sneak-preview en is diep onder de indruk.

“Ik zag die foto – op Elise’s Instagram - en dacht oprecht voor één seconde dat ik mezelf zag”, vertelde Marieke vanmorgen tijdens haar radioshow op Qmusic. Ook radio-collega Mattie Valk vindt de imitatie 'magnifiek'. Na vanavond weten we of die thuishoort in het rijtje met de beste TV Kantine persiflages!

Mattie in De TV Kantine?

De kans is groot dat Mattie zelf ook voorbijkomt dit seizoen. Marieke heeft namelijk even met Carlo Boszhard gepraat. Hij vroeg om wat tips om haar geliefde collega na te doen. “Ik zou het een enorme eer vinden”, zei de radio-dj.

Meer BN’er-imitaties

Niet alleen Marieke, maar ook andere Boulevard-collega’s zien we terug in het nieuwe seizoen. Carlo heeft onder andere entertainmentdeskundige Rob Goossens en presentator Luuk Ikink even flink onder handen genomen. Elise Schaap komt gelukkig ook terug met de hilarische ‘blablabla chocoladevla’ Nikkie Plessen.

Verder kruipt Loretta Schrijver in de huid van Beatrix en imiteert Irene Moors onze prinses Laurentien.

De TV Kantine zie je vanavond om 20:30 uur op RTL 4.

Lees verder