Marc-Marie Huijbregts, TV Kantine

Veronica Superguide logo
Marc-Marie Huijbregts, TV Kantine

Marc-Marie Huijbregts hekelt TV Kantine-persiflage: 'Carlo is altijd een beetje gemeen'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vele BN'ers zitten haast lachend, gierend en brullend voor de buis wanneer ze hun TV Kantine-persiflage zien, maar bij Marc-Marie Huijbregts hoef je daar niet mee aan te komen. De cabaretier noemt het zelfs 'een beetje gemeen' wat Carlo Boszhard hem aandoet.

"Hij doet mij altijd na en dat maakt me ook niet zo veel uit", vertelt hij in zijn eigen podcast. "Maar ik vind het een beetje irritant. Ik heb er helemaal niks mee."

'Doe het gewoon niet'

Het grootste probleem vindt de cabaretier dan ook niet per se zijn persiflage, maar wel de opmerkingen die Carlo erover maakt. "Ik vind het vooral vervelend dat hij in interviews zegt dat hij het zo vervelend vindt om mij na te doen. Nou, doe het dan niet. Doe het gewoon niet. Mij maakt het niks uit namelijk", laat hij weten.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Superlelijke persiflage

De voormalig DWDD-tafelgast heeft soms het idee dat Carlo hem expres verkeerd persifleert. "De manier waarop ik er uitzag in de Casting Kantine doet hij echt wel met opzet. Hij is altijd een beetje gemeen die Carlo Boszhard." Marc-Marie was er dan ook duidelijk niet van onder de indruk. "Het leek alsof ik dood was gegaan, toen werd opgegraven. Vervolgens naar het brandwondencentrum en toen weer terug voor de opnames. Zo zag ik eruit. Het was superlelijk." Dat is nog eens duidelijke taal. De makers van de TV Kantine hebben hier nog niet op gereageerd.

De TV Kantine zie je vanavond om 20:30 uur op RTL 4 met uiteraard ook flink wat hilarische karakters.

Lees verder